Onze regels

  1. Producten worden verkocht ‘zoals gezien’: Onze outletproducten worden verkocht in hun huidige staat, zonder enige garantie met betrekking tot hun toestand, kwaliteit of functionaliteit. We vragen onze klanten om zich ervan bewust te zijn dat ze het product aanschaffen in de staat waarin het verkeert.

  2. Geen garantie: Outletproducten worden zonder enige vorm van garantie aangeboden. We benadrukken dat er geen garantie wordt verstrekt, en klanten dienen te begrijpen dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor eventuele toekomstige reparaties of vervangingen.

  3. Prijsinformatie: Onze prijzen voor outletproducten worden transparant weergegeven, inclusief eventuele kortingen in vergelijking met de oorspronkelijke prijs.

  4. Inspectie voor aankoop: We moedigen klanten aan om de producten grondig te inspecteren voordat ze tot aankoop overgaan.

  5. Geen retourrecht: Het merendeel van onze outletaankopen zijn definitief, en normaal gesproken is er geen mogelijkheid tot retourneren of ruilen. Wij vragen klanten vriendelijk om hun aankoop weloverwogen te doen.

  6. Afhalen/bezorgen: U kunt natuurlijk onze winkel bezoeken en direct uw outletaankopen meenemen, maar u kunt er ook voor kiezen om producten te bestellen en ze thuis te laten bezorgen tegen een vergoeding. Klik hier voor de bezorgkosten.

  7. Bewustzijn van cosmetische imperfecties: Het is mogelijk dat outletproducten cosmetische imperfecties vertonen, zoals krassen, deuken of verkleuring. Klanten dienen bereid te zijn dergelijke imperfecties te accepteren.

  8. Beperkte beschikbaarheid: Onze outletproducten zijn doorgaans beschikbaar in beperkte hoeveelheden. We verzoeken klanten om begrip te hebben voor de variabele beschikbaarheid.

  9. Klantenservicebeperkingen: Klanten dienen zich ervan bewust te zijn dat er beperkingen kunnen gelden met betrekking tot klantenservice voor outletaankopen, waaronder beperkte opties voor reparatie of vervanging.

Winkelwagen
Scroll naar boven

zaterdag
10-02-2024 CARNAVAL

Gesloten

Volgende week zaterdag gewoon weer geopend.